Jouw carrière bij de Iveco Group

Lees meer over de mogelijkheden voor ervaren of beginnende medewerkers. Wij staan open voor elke uitdaging en ontwikkeling.

Leerling

Wil je gaan studeren of studeer je al? Verschillende dealers bieden de mogelijkheid om als leerling tijdens je opleiding tot monteur aan de slag te gaan. Hierbij leer je het vak van één van de vele leermeesters die bij IVECO te vinden zijn.

Er staan niet altijd vacatures voor open, maar er is bijna altijd ruimte voor een gemotiveerde leerling monteur. Ook zijn er verschillende mogelijkheden tot stages in elk vakgebied. Stuur dus vooral een open sollicitatie wanneer je het leuk vindt om bij een van de IVECO dealers aan de slag te gaan, maar er (nog) geen passende vacature voor je is.

Starter

Jij bent net afgestudeerd of al een tijd aan het werken. Ook voor jou hebben wij de juiste vacatures beschikbaar.

Binnen IVECO zoeken wij enthousiaste collega’s en jouw (verse) kennis kan ons daarbij helpen. Wij bieden de kans om verder te ontwikkelen tot expert in jouw vakgebied met de nodige opleiding en begeleiding.

Ervaren

Jouw expertise is voor ons van groot belang, samen met jou hopen wij grote stappen vooruit te zetten. Ben jij iemand die gepassioneerd is en gelooft in onze producten en op zoek naar een nieuwe richting? Wij bieden de uitgelezen kans.

Persoonlijke groei

Samen met IVECO bewandel jij de weg die voor jou is weggelegd. Coaching & opleiding is hier een onderdeel van, IVECO streeft er naar om het beste uit jou te halen. Naast je professionele carrière bekijken we ook wat jouw ideale privé- werkverhouding is en zoeken we hierin een balans.

Cultuur

De IVECO Group wordt gekenmerkt door een open cultuur waarin innovatie, samenwerking en communicatie voorop staat. Met jouw sterke drive en kennis, in combinatie met de gunstige arbeidsvoorwaarden, krijg je de kans om te groeien in de richting die jij wil uitgaan. Wij zorgen ervoor dat jij je bij ons op je plek voelt en daar ook voor lange tijd wilt blijven!

Arbeidsvoorwaarden

Jouw route richting je nieuwe loopbaan wordt begeleid door onze gunstige arbeidsvoorwaarden.

Graag vertellen wij je meer hierover.